Αγαπητοί γονείς κι αγαπημένα μας παιδιά του Προσχεδίου,

Λόγω της αναστολής λειτουργίας όλων των σχολικών δομών για δύο εβδομάδες, αναπροσαρμόζουμε το πρόγραμμα του «Προσχεδίου», ώστε τα μαθήματα των μαθητών και μαθητριών μας του Γυμνασίου και του Λυκείου να πραγματοποιούνται από απόσταση. Για τον σκοπό αυτό:

-Τα μαθήματα του Ελευθέρου Σχεδίου θα είναι τρίωρα και θα διεξάγονται την ημέρα και ώρα κατά την οποία οι μαθητές και οι μαθήτριες προσέρχονταν στο Εργαστήριο. Τα θέματα θα φωτογραφίζονται και θα αποστέλλονται μέσω Viber, Whatsup, Messenger ή email. Για να επικοινωνήσετε με τον διδάσκοντα, συνδεθείτε μαζί του, σύμφωνα με τα παρακάτω:

Ονοματεπώνυμο διδάσκοντα

Τηλέφωνο (Viber, Whatsup)

Messenger

Δημήτρης Πρωτοπαπάς

6937654305

Dimitris Protopapas

Νίκος Σεπετζόγλου

6944510745

Nikos Sepetzoglou

Σοφία Κρεμμύδα

(Αναπληρώτρια: Αγγελική Γεωργακή)

6932170706

Aggeliki Georgaki

Τα παιδιά θα τυπώνουν το θέμα, σε οικιακό εκτυπωτή, έγχρωμο κατά προτίμηση, και θα το σχεδιάζουν κατά την διάρκεια του τριώρου. Η διόρθωση των σχεδίων θα γίνει μέσω αποστολής φωτογραφιών, κατά την διάρκεια του μαθήματος. Η τελική διόρθωση θα γίνει μετά το πέρας της αναστολής λειτουργίας.

-Τα μαθήματα του Γραμμικού Σχεδίου θα γίνονται μέσω Skype. Παρακαλούμε τους μαθητές μας να εγκαταστήσουν το Skype 5 στον υπολογιστή τους, να αναζητήσουν και να προσθέσουν στις επαφές τους την επαφή aggeliki.georgaki.prosxedio. Τα μαθήματα θα είναι τρίωρα. Τα θέματα θα αποστέλλονται μέσω Viber, Whatsup, Messenger ή email. Τα παιδιά θα προσκαλούνται την ώρα έναρξης του μαθήματος. Η θεωρία θα παραδίδεται συγκεκριμένη ώρα, που θα ορίζεται κατά την έναρξη του μαθήματος. Η διόρθωση των σχεδίων θα γίνει, κατ’ αρχάς και κατά το δυνατόν μέσω Skype, και εντέλει πιο λεπτομερειακά μετά το πέρας της αναστολής λειτουργίας.

Όπως είναι προφανές, η κατάσταση είναι πρωτόγνωρη. Για να επιτύχει η εξ αποστάσεως διεξαγωγή των μαθημάτων, απαιτείται πειθαρχεία και ευελιξία και υπομονή από όλους.

Για τους μαθητές μας του Δημοτικού («6-1», Σκίτσο – comics, Παιδική Ζωγραφική) που θα χάσουν μαθήματα λόγω της αναστολής, θα φροντίσουμε για την αναπλήρωση των μαθημάτων, μετά την λήξη της.

Με την ευκαιρία, ας επαναλάβουμε πως, κατά το επόμενο διάστημα, ανεξαρτήτως του τρόπου διεξαγωγής των μαθημάτων, θα προσπαθήσουμε να προστατέψουμε οικονομικώς τους διδάσκοντες αλλά και το λοιπό προσωπικό του «Προσχεδίου», καταβάλλοντας κανονικά την μισθοδοσία.

Με ψυχραιμία, αλλά και πειθαρχία, ας τηρήσουμε όλοι τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ., ώστε να αποφύγουμε κατά το δυνατόν τις δυσάρεστες συνέπειες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ!

Με εκτίμηση,

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

Υπεύθυνη εργαστηρίου ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ